Conor McGregor es torna boig! Intenta agredir a Khabib

Conor McGregor ha irromput en la conferència de premsa del UFC 223 per agredir a Khabib Nurmagomedov. El lluitador irlandès, al no poder complir el seu propòsit, ha perseguit a l’autobús dels lluitadors i li ha llançat una tanca, un carret i una galleda d’escombraries amb els quals ha trencat una de les llunes del vehicle.

Dana White, president de UFC, ha lamentat l’actitud de McGregor i ha llançat dures paraules contra ell: “Van entrar a l’estadi, van arribar als camions i van començar a atacar els camions tirant coses, van trencar una finestra, van produir seriosos corts a Michael Chiesa, Rose Namajunas gairebé va ser copejada… Això és el més fastigós que ha passat en la història de la companyia, hi ha una ordre d’arrest per McGregor en aquest moment, el seu avió no pot sortir de l’aeroport, no pot sortir de l’estat, ho van a demandar moltes persones”.

 

Sergi Borrego

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: