Tensió a Nova York

Aquest passat dimecres 4 d’abril, la policia de Nova York va abatre un home negre, van considerar que portava una arma, encara que era un tub. Això va provocar tensions al barri de Brooklyn, Nova York. A Estats Units es viu una forta tensió per les càrregues policials sobre persones negres.

La policía acordonó el área donde fue asesinado el hombre (Reuters)

Els fets es van produir poc abans de les 17:00 (23.00 hora local), a Crown Heights un barri on conviuen majoritàriament negres. L’agent de la policia explic, que el passat dimecres van rebre vàries trucades que avisaven d’un home amb una arma apuntant a la gent del carrer.

La càrrega policial va arribar al lloc dels fets, el sospitós els va rebre en posició d’apuntar amb un objecte als policies, que van reaccionar amb 10 tirs que van posar fi a la vida de, Saheel Vassel, 34 anys. Això, va provocar una revolta que poc després de la mort de Saheel, una multitud de gent es va concentrar al lloc dels fets per enfrontar-se als policies. Es va produir el dia que fa 50 anys de la mort de Martin Luther King, i després de les manifestacions dels últims dies a Califòrnia per la mort d’un jove desarmat que el van abatre el passat 18 de març.

Gabriel Lacueva i Arnau Marcos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: