Selecció de socorristes per aquest estiu!

Durant aquestes setmanes es seleccionaran socorristes per a les piscines municipals i es contractarà uns quants socorristes suplents per cobrir possibles baixes i substitucions. Les sol·licituds es poden presentar fins al 23 d’abril.

Imagen relacionada

L’Ajuntament de Montornès ha obert la convocatòria del procés de selecció de socorristes per a les piscines i per a la creació d’una borsa per cobrir les possibles vacants i substitucions que puguin produir-se mentre no es realitzi una nova convocatòria. Entre els requisits que es demanen que s’ha ser major de 16 anys i posseir el nivell 1 dels estudis de Tècnic esportiu en Salvament i Socorrisme o el certificat de professionalitat corresponent i estar degudament inscrit en el Registre Oficial de Professionals de l’Esport.

 

Resultado de imagen de socorrista

Ismael Palazón i Yacouba Mangassouba

« »

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: