El màster de Javier Maroto

El vicesecretari de Política Social i Sectorial del Partit Popular, Javier Maroto, ha hagut d’aclarir el màster universitari que a la web del PP surt que va realitzar. A la web del Partit Popular es pot veure com Maroto té un màster en Gestió i Administració Pública al IESE. Ell mateix va reconèixer que no té cap màster, encara que a la web surt que si.

“Hay gente que traduce eso como máster pero es erróneo”, diu el diputat del PP, que es tracta d’un “programa de muchísimo prestigio y de muchísimo éxito”.“Yo al menos aprendí bastante”

Javier Maroto

Després de la polèmica amb el màster de la dirigent Cristina Cifuentes, Javier Maroto ha aclarit el dubte dient que a la web surt un màster però realment no es va treure un màster, realment va fer un programa de lideratge en gestió pública.

La polèmica va ser aclarida pel mateix diputat a les seves xarxes socials, es tracta d’un error a la pàgina del Partit Popular, perquè a la pàgina web del congrés, surten les sigles PLGP i no la paraula màster.

 

Gabriel Lacueva i Arnau Marcos 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: