Ricky Rubio rep un altre cop sense pilota per part de Dennis Schroder

Ricky Rubio s’està convertint en aquestes últimes setmanes en un clàssic de les “carícies” a l’NBA. En aquesta ocasió l’agressor va ser l’alemany Dennis Schroder, jugador dels Atlanta Hawks, que li va deixar anar una bufetada quan faltaven una mica més de dos minuts perquè acabés el partit.

Amb el marcador favorable per a Atlanta (88-91), Ricky va rebre un cop sense pilota per part de Schroder. L’infractor immediatament va ser sancionat pels jutges després de donar-li un cop a l’ull. El català va caure a terra i es va portar les mans a la cara amb un gest de dolor, però va poder seguir jugant.


Amb aquesta ja són tres les agressions que ha sofert el jugador en menys de tres setmanes. Els seus últims agressors Marquese Chriss i Jared Dudley van ser multats amb 25.000 dòlars cadascun.

El jugador Schroder va obtenir 41 punts i els Hawks d’Atlanta van superar per 94-99 als Jazz. Ricky va jugar 34 minuts i va aportar 23 punts, tres rebots i tres assistències. Els Utah Jazz ocupa la vuitena plaça de la Conferència Oest. El seu pròxim partit serà davant els Dallas Maverciks.

Resultado de imagen de ricky rubio utah jazz

 

Dawit Contreras i Marina Viñallonga

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: