Sobreviviendo a Pablo Escobar

La sèrie que us recomanem aquesta setmana és “Sobreviviendo a Pablo Escobar” una sèrie de Netflix.
Basada en el llibre ‘Sobrevivint a Pablo Escobar’, Àlies J.J. és una sèrie que narra la vida a la presó d’un dels integrants del “cartell de Medellín” i mà dreta d’un dels majors “narcos” de la història conegut com a Pablo Escobar.

Imatge relacionada

Mostra en 69 capítols d’una hora aproximadament, com J.J. protagonista de la sèrie, aconsegueix sobreviure al seu pas per la presó després de lliurar-se a les autoritats nacionals per evitar l’assassinat de la dona a qui ama, negociant una condemna no superior als 7 anys. Però amb la mort d’Escobar, la vida de J.J. a la presó canvia per complet i ha d’enfrontar-se al seus pitjors enemics.
El procés 8000 es posarà en contra seva i la condemna pactada a 7 anys es convertirà en 23, en els quals haurà de ser mans com una coloma i astut com una serp per ser l’únic narcotraficant que està viu i fora de les reixes en l’actualitat.

 

Dawit Contreras i Pau Saborit

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: