Moren dos futbolistes durant els últims dies

El passat 27 de febrer va morir l’ex-jugador del Barcelona, Enrique Castro González; i el passat diumenge 4 de març, el jugador i capità de la Fiorentina, Davide Astori.

Enrique Castro González, més conegut com Quini o El Brujo, va morir el passat dimarts a causa d’una aturada cardíaca. Tenia 68 anys. Després de molts anys dedicant-se al món professional del futbol, va entregar-se al seu club, l’Sporting de Gijón. Fa pocs anys va patir i superar un càncer.Resultat d'imatges de quini

Quini ha rebut diversos homenatges, incloent-ne un al Camp Nou. Un dia després de la seva mort, l’Ajuntament de Gijón va decidir canviar el nom de l’estadi de El Molinón a El Molinón- Enrique Castro Quini.

D’altra banda, el capità de la Fiorentina (equip de la Lliga Italiana), Davide Astori, va morir el passat diumenge a la seva habitació d’hotel, amb tan sols 31 anys. Davide AstoriLa causa de la defunció va ser una aturada cardiorespiratòria. El partit el qual estaven esperant jugar, va ser ajornat per la Federació Italiana de Futbol. A més, es van posposar tota la resta de partits de la sèrie A.

A Davide li han fet diversos homenatges com minuts de silenci abans de començar els partits.

 

Mario Castillo i Sergio Fernàndez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: