Top 3 jocs més utilitzats aquest 2017

Aquesta setmana et portem els 3 jocs més descarregats aquest 2017 per a dispositius mòbils.

JOCS

1.Tigerball

És el joc de la cateogria “casual games” més utilitzat aquest 2017, aquest joc es basa en què tens una pilota la qual has de ficar-la dins d’un test, és un dels jocs més addictius que pots arribar a jugar.

2. Parchis Star

Es tracta d’un parxís normal i corrent de tota la vida però la gràcia és que és virtual dins d’ell pots guanyar trofeus i conèixer gent de tot el món ja que és un joc online amb possiblitat de parlar amb gent ja que hi porta incorporat un xat.

3.Rules of Survival

És un joc similar al famós joc Fornite Battle Royale un dels jocs més jugats i descarregats en els últims 6 mesos des del seu llançament a la plataforma PC i ara fa uns 2 mesos ha arribat a la plataforma PLAY, es tracta d’un joc de supervivència, és a dir en un món cauen 100 persones i has de sobreviure cada vegada l’espai es va reduint perquè sigui més complicat, guanya l’últim que queda viu.

 

 

Fran Terrón

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: