Prison Break

Aquesta setmana, a Recomanacions us portem una sèrie molt popular anomenada, Prison Break.

Resultado de imagen de prison break

Prison Break, també coneguda com Prison Break: En busca de la verdad a Hispanoamèrica, és una sèrie de televisió dramàtica nord-americana. Va ser creada per el nord-americà Paul Scheuring. Des de la seva estrena el 2005 va ser emesa per la cadena Fox, però des de 2007 la sèrie s’havia transmès a Llatinoamèrica a través de FX, mentre que a Espanya es va estrenar el 21 de setembre per La Sexta. Inclòs, avui en dia es transmet a Netflix. La sèrie està formada per 5 temporades amb 20 episodis cada una.
La trama de la sèrie gira al voltant d’un home anomenat Michael Scofield, que en un elaborat pla per rescatar el seu germà Lincoln Burrows, entra a “Fox River” una penitenciaria de màxima seguretat a prop de Chicago, per treure al seu germà acusat per un fals assassinat del germà de la vicepresidenta. Durant el transcurs de la sèrie es veu com el protagonista, Scofield, representat per Wentworth Miller es veu en diferentes situacions de tensió i perill per arribar a aconseguir el seu objectiu.
L’originalitat i la qualitat de la sèrie l’ha fet mereixedora de nominacions a diferents premis com els Emmy i els Globus d’Or.
Dawit Contreras i Zoel Fernàndez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: