Call of Duty WWII el nou joc de moda!

El passat dia divendres 3 de novembre un nou joc de la saga “Call of Duty” va sortir al mercat. Call of Duty: World War 2 és un videojoc de trets en primera persona desenvolupat per Sledgehammer Games, distribuït per Activision. Aquest és un dels més venuts dins del món dels videojocs i un dels més comuns en adolescents encara que hi ha un sector més gran de la població que encara juguen a aquest joc. Prepara el teu equip, agafa el teu fusell i fes apilament de valor. L’hora de la veritat ha arribat amb Call of Duty: WWII per les plataformes de PlayStation 4, Xbox One i PC.

El joc és divideix en tres grans seccions: el multijugador que consisteix en “Boots On The Ground” és a dir els peus a terra. Consisteix en jugar online contra diferents usuaris i en arribar a 75 baixes en un límit de temps sobre el terreny que torna a l’original amb tota l’acció “run-and-gun“, autèntiques armes i una increïble varietat de localitzacions directament extretes de la Segona Guerra Mundial.

En el mode campanya va sobre la història d’un grups d’amics en la Segona Guerra Mundial. Et trobaràs diferents missions plenes d’aventures que hauràs de completar com ara la missió de Normandia. La saga Call of Duty torna als seus orígens amb un shooter d’acció en primera persona ambientat en el major conflicte de la història. En l’horror de la guerra és quan sorgeixen les grans històries de germanor i companyonia. Allista’t i lluita per la llibertat a través de tot Europa en una història que et deixarà sense alè.

Per últim la modalitat de zombies nazis que es caracteritzen en anar passant de rondes i  cada vegada que superis una, és complica i és més dificil matar-los.

Resultat d'imatges de cod ww11

Sergi Velez i Dawit Contreras

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: