Relato de un náufrago

El llibre que us recomanem aquesta setmana és Relato de un náufrago que és un reportatge de l’escriptor colombià Gabriel García Márquez, que relata una història de Luis Alejandro Velasco, un nàufrag que va ser proclamat heroi de Colòmbia, però després de la versió distribuïda pel diari El espectador de Bogotà, va quedar-se oblidada.

La història tracta sobre Velasco, un tripulant del vaixell militar, que havia estat a Alabama, quan el A.R.C. Caldas va ser sotmès a reparació i va aconseguir viure durant 10 dies a alta mar després de caure del mateix. Va sobreviure solament al mig del mar, sense menjar i fent calculacions de quan anaven a buscar-los els avions de rescat.

Resultado de imagen de relato de un naufrago

Yacouba Mangassouba i Pau Saborit

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: