Dani Carvajal, baixa indefinida

Dani Carvajal, lateral dretà del Reial Madrid, va ser baixa el passat dissabte conta l’Espanyol i encara no es sap quan tornarà al terreny de joc degut a una inflamació a la paret cardíaca.  Com a conseqüència està fent el tractament indicat i amb repòs fins que el virus remeti.

Fins ara, el defensa espanyol era l’únic lateral dret de la plantilla madrilenya, i amb la seva baixa, Zinedine Zidane, l’entrenador només podrà substituir-lo amb jugadors que no estan acostumats a jugar en aquesta posició degut a algunes lesions. L’entrenador francès podrà comptar amb el lateral marroquí Achraf, jugador del filial, si ho creu necessari.

Yacouba Managassouba i Gabriel Lacueva

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: