Trobats dos cadàvers a un pantà de Susqueda

El dia 26 de setembre, els Mossos d’Esquadra van trobar dins d’un pantà dos cadàvers que corresponien a una parella, s’han identificat com Marc.H.L de 23 anys i Paula.M.T de 21 anys, després de la seva desaparició el 24 d’agost, juntament també es va trobar el seu cotxe enfonsat al mateix lloc.

Els joves que estaven de vacances tenien previst visitar Tamariu, Palafrugell i al Montseny, a més a més fer una excursió en kayak per aquest pantà. Aquest kayak va ser trobat flotant bocaterrosa prop del cotxe.

La parella va sortir a fer la seva ruta el dijous però no va ser fins el dissabte que la seva família, estranyats per no tenir-ne notícies, van posar la denúncia a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC)

Resultado de imagen de cadaveres pantano de susqueda

Iker Carretero i Sergi Borrego

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: