Les 5 sèries que has de veure sí o sí

Avui en la secció de reportatges us farem una petita guia de les sèries que imprescindiblement has de veure.

Game of thrones:

Aquesta exitosa sèrie basada en la novel·la de George R.R. Martin és una de les sèries més seguides al món amb una audiència de 12,1 M d’espectadors registrats només als Estats Units. Aquesta exitosa sèrie se situa en un món medieval amb una barreja de fantasia, guerres, traïcions, i molt de misteri. Game of thrones estrenada el 17 d’abril de 2011 en Estats Units, el 8 de maig en Hispanoamèrica i un dia després a Espanya, atravessa ja la 7a temporada, la 8a s’estrenarà en el 2019, així que tens temps per veure tota la sèrie.

Narcos:

Narcos és una sèrie inspirada, i biogràfica de la vida de Pablo Escobar i el càrtel de Medellín i el del cali (3a temporada). La sèrie va ser anunciada a l’abril de 2014, part d’una aliança entre Netflix i Gaumont International Television, i actual ment consta de 3 temporades La sèrie va ser escrita per Chris Brancato i dirigida per José Padhila (Elite squad), amb el suport de la productora colombiana Dynamo. En la sèrie t’explica com Steve Murphy un agent Amèrica de la DEA que treballa a Colòmbia, té l’objectiu d’investigar els principals corrents del tràfic de drogues i intentar l’arrest dels principals narcotraficants. Però en molts punts de la història se centra només en la vida de Pablo Emilio Escobar i en la seva vida com a narcotraficant.
És una sèrie molt completa d’estil policíac però amb fets reals que expliquen la dura vida a Colòmbia en aquella època.

Rick and Morty:
Ara canviem totalment de tema, ja que aquesta sèrie no està rodada amb personatges reals, sinó que és una sèrie d’animació creada per Justin Roiland i Dan Harmont per a ault swim, i estrenada el 2 de desembre de 2013, consta ja amb 3 emocionants temporades. Amb una trama de ciència ficció, i una breu pardia a la mítica pel·lícula de retorn al futur. Rick and Morty tracta que en Rick se’n va a viure amb la família de la seva filla on passa temps amb el seu net viatjant per l’espai i el temps. Tot i que la sèrie és de dibuixos animats, té un humor per un públic adult.

The walking dead:

T’agraden els zombis?, la supervivència en un món post apocalíptic?, doncs the walking dead és la teva sèrie estrenada el 31 d’octubre de 2010 per a la cadena AMC i actualment conté 8 temporades on han superat varis records d’audiència.
En Rick Grimes és un policia que entra en coma per culpa d’un tret, quan es lleva d’aquest coma veu que les coses no són com abans. Sembla que un misteriós fenomen aixeca els morts i els torna a la vida. Com sobreviurà en Rick? Trobarà a la seva dona i fill? Aquesta emocionant aventura et mantindrà al llarg de les 8 temporades enganxat a la trama.

Stranger things:

Stranger things és una sèrie de misteri dirigida pels germans Matt i Ross Duffer, estrenada el 15 de juliol del 2016 ha rebut molt bona crítica del públic. Aquesta sèrie conté clares referències a altres pel·lícules o directors de cinema. La trama ens situa als anys 80 a Indiana on un nen de 12 anys desapareix misteriosament quan tornava de jugar amb els seus amics, aquests mateixos amics quan s’adonen que ha desaparegut van a buscar-lo junt amb una nena que té poders telequinètics que han trobat sola a una hamburgueseria. Aquesta emocionant i misteriosa sèrie consta només amb 1 temporada la segona s’estrenarà el 27 d’octubre de 2017.

 

 

Mario Castillo i Pau Saborit

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: