La Guàrdia Civil investiga una impremta a Sant Feliu de Llobregat

El passat divendres 8, a pocs minuts de les tres, la Guàrdia Civil entra a l’empresa d’arts gràfiques Constantí, situada a un polígon de Sant Feliu de Llobregat, on es creu que podria estar relacionada amb la recerca de material relacionat amb el referènd

Resultat d'imatges de imprenta constanti

 

 

um de l’1 d’octubre perquè aquesta empresa té com a client habitual a Òmnium, també han estat vigilant 8 agents vestits de paisà. El jutjat ha pres aquesta decisió ,amb l’informe que va lliurar-li la Guàrdia Civil, en el qual es mostraven les sospites que en aquesta empresa de Constantí s’han imprès almenys 7.000 exemplars de documents relacionats amb el referèndum. Finalment de què Guàrdia Civil no va trobar res que es pogués relacionar amb la votació de 1 d’octubre.

Fran Terrón

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: