A10: Blai Viñallonga!

Aquesta setmana a l’A10 hem entrevistat a un exalumne, el Blai Viñallonga, de la promoció del 2009-2013. Esperem que us agradi!

1. De la teva etapa a l’institut, què va ser el millor per a tu? 

El millor de la meva etapa a l’institut va ser el grup d’amics que vaig  fer i les grans lliçons que vaig aprendre de molts companys i professors al llarg de l’ESO. 

2. T’agradaria tornar? Per què?

Sí, perquè vaig viure moments únics i molts canvis que van fer que creixés com a persona.

3. Eres bon alumne o solies tenir conflictes?

Considero que era un bon alumne, encara que en alguns moments d’aquesta etapa vaig tenir alguns conflictes, però això trobo que és normal ja que era adolescent i estava canviant, i aquests canvis a vegades provoquen algun conflicte.

4. Ens podries explicar alguna anèctoda que recordis de l’institut?

Ara mateix recordo el contrast de nervis i il·lusió que vaig viure els primers dies. Estava molt nerviós i alhora amb moltes ganes d’afrontar aquella etapa de canvis, nous mestres, nous companys, nous reptes…

5. Què estàs estudiant actualment? T’agrada?

Actualment estic estudiant a la Universitat de Girona el grau per ser mestre d’educació primària i podríem dir que m’agrada per parts, ja que la part pràctica és molt divertida i dinàmica, però la teòrica és molt avorrida i pesada, encara que la teòrica és important per poder aplicar-la a la pràctica.

6. Quan estaves a l’institut ja sabies què volies fer o estudiar després?

No, vaig tenir molts problemes per decidir el que volia estudiar, inclús després d’acabar els meus estudis de batxillerat vaig fer un any sabàtic que em va ajudar a acabar de decidir el que volia fer.

7. Quin professor va ser el millor per a tu?

Per mi a l’etapa ESO, el millor professor que vaig tenir va ser la meva tutora de l’últim curs, ja que em transmetia una motivació, unes ganes de treballar i una alegria que considero que són molt importants per poder aprendre i créixer com a persona dins de l’aula.

8. Quina assignatura t’agradava més? I menys?

L’assignatura que més m’agradava era educació física, ja que m’agrada molt fer esport i em sentia molt còmode realitzant-la, i la que menys les matemàtiques, sempre se m’han donat bastant malament i ho passava fatal, inclús vaig agafar por i això feia que no m’ensortís amb aquesta matèria.

9. Per acabar, què recomanaries als nous alumnes que entren a l’institut?

Que comencin aquesta etapa amb moltes ganes i alegria! I que tinguin respecte amb els professors i tots els seus companys.

Marina Viñallonga i Yacouba 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: