Comiat

Doncs avui és el dia en què m’acomiado d’aquesta matèria i el dia en què deixo tot el que he passat enrere, sé que aquesta matèria m’ha aportat molts records, emocions i sentiment, també valoro d’aquesta assignatura que és molt lliure com tu vulguis i et deixen llibertat per no t’excedeixis. Les classes són dinàmiques i fàcils en general, però si no fas el que et toca no aconseguiràs acabar el treball de cada setmana.

La meva tasca no ha estat ni bé ni malament, podia dir que ha estat normal perquè si dic la veritat em podia haver esforçat més, també sé que aquesta llibertat no la podré aconseguir mai més i per això la trobaré a faltar.

Joel Martin Sanchez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: