La Policia Local instal·la un radar pedagògic al municipi

Aquesta setmana a la secció poble us deixem el nou radar…

La Policia Local ha instal·lat aquest dimarts a Montornès un radar pedagògic. Es tracta d’un aparell no sancionador que informa de forma ben visible als conductors de la velocitat a la qual circulen i els la marca en vermell o en verd en funció de si està per sobre o s’ajusta a la de la via. El radar s’ha instal·lat, en primera instància, a l’accés a Montornès per la BV-5001 des de Vilanova. Durant els propers dies s’anirà ubicant a altres punts del municipi.

Les dades que s’obtinguin serviran a la Policia Local i al departament de Mobilitat de l’Ajuntament per valorar la posada en marxa de mesures per disminuir l’excés de velocitat en els punts on sigui necessari.

Iván Pérez i Javi Jové

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: