Castle

Aquesta setmana us recomanem la sèrie de televisió Castle, emesa des del 2009 a la cadena de l’ABC. Està protagonitzada pels actors canadencs Nathan Fillion i Stana Katić que fan els papers de Richard Castle i Kate Beckett.

La sèrie comença quan un escriptor de novel·les (Richard Castle) li arriba la inspiració quan un assassí en sèrie comença a imitar els assassinats dels seus llibres. Així comença a col·laborar amb la policia. La trama gira entorn la resolució dels diferents casos policials i el desenvolupament de la relació entre els dos protagonistes, Castle i Beckett.

Resultat d'imatges de castle serie
Esperem que us agradi!
Àlex Gil i Andrea Barato

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: