Nintendo Switch en el mercat!

Ja ha arribat al mercat la nova Nintendo Switch! Feia un temps que estava anunciada en pàgines web, però ara molta gent ja la té.

No saps que és la Nintendo Switch? Sortida el passat divendres, Nintendo Switch és una consola de jocs, però no com les convencionals, aquesta és capaç de ser una consola de sobretaula, estar en el teu televisor i una portàtil. Aquesta gran innovació ha cridat l’atenció a molts gamers i interessats en els videojocs, quins han sigut els primers a comprar-ho.

Segons diverses webs, el preu de la consola a Espanya és d’uns 365 €. Si vols saber més sobre aquesta consola, entra a aquest enllaç:

https://www.nintendo.es/Nintendo-Switch/Nintendo-Switch-1148779.html

La Nintendo Switch està sent un èxit en vendes en totes les botigues de… D’acord, m’he colat una mica.

Com deia, la Switch ja és aquí, i molts YouTubers ja l’han provat, com en Jordi Wild. Penjat fa uns dies i ja és tendència a YouTube, concretament es troba en el segon lloc. Veure com juga amb el seu pare a jocs una mica estranys és tremendament divertit i per això atrau tanta gent.

Aquí deixem el vídeo perquè vosaltres també ho gaudiu:

I vosaltres què opineu sobre aquesta nova consola? Us agrada aquesta innovació? Creieu que triomfarà més que la PS4? Digueu-lo en comentaris!

Judit Costa

Deixa un comentari