Renfe apuja el preu dels bitllets de l’AVE

Renfe apujarà un 1% la mitjana del preu del bitllet bàsic de tots els trens d’Alta Velocitat (AVE) i Llarga distància a partir del dia d’avui, dimecres 15 de febrer, segons va informar la companyia. Es tracta de la primera pujada de preu d’aquest servei en aquests cinc últims anys, que segons l’empresa, s’encarirà una mitjana de 0,48 euros.1485897653_124427_1485898000_noticia_normal_recorte1

Aquesta pujada de preu és a causa de l’increment de viatgers transportats en aquesta companyia, de la mateixa manera que a l’any 2013, es va aplicar una davallada d’un 11% al preu bàsic de tots els bitllets, pel motiu contrari que la pujada produïda actualment.

Arran de la pujada d’avui, el preu general, abans del descompte de l’AVE Madrid-València passarà a costar 73,1 euros, respecte als 72,4 euros que suposava fins ara. El viatge en Alvia Madrid-Vigo costarà 56,6 euros, enfront als 56,1 euros, i Altaria Murcia-Madrid ascendirà a 47,4 euros, enfront als 47 euros actuals, segons els exemples oferts per Renfe.

Elena López i Júlia Costa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: