Horòscop

L’optimisme forma part dels Àries per a aquesta jornada, segons els astres. És un dia replet d’oportunitats per a ells, igual que per a altres signes zodiacales. Ja pots consultar la predicció de l’horòscop d’avui dimecres 15 de febrer. Els signes del zodíac determinen l’esdevenir del teu dia, i ara pots veure gratis com estan alineats els astres per a aquesta jornada. No és gens nou que des de les nostres pàgines sempre volem oferir als nostres lectors interessats en els astres què té el futur preparat per a ells i elles en un curt termini i en diferents àmbits de la vida.

És d’interès social aquesta predicció individual per a cada signe del zodíac i no hi ha més que veure la gran repercussió que adquireixen quant a volum de consultes es refereix les notícies de l’horòscop.

L’horòscop d’avui ens porta informació detallada d’Àries, Taure, Bessons, Càncer, Lleó, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos.

Horòscop de Bessons (22 de maig-21 de juny)

Assegura’t de complir amb les teves promeses avui. Podries perdre credibilitat i confiança amb els qui són els més importants per a tu si no ho fas. Est és un tema clau sota els aspectes en joc avui. Si per alguna raó no pots complir amb la teva paraula o promesa, parla amb la persona involucrada. Fes-li saber al més aviat possible el que ocorre, i així podràs mantenir els forts llaços que els uneix.

Horòscop de Càncer (22 de juny – 22 de juliol)

Extremes fluctuacions en la teva salut et faran pensar més detingudament en el que significa tenir una bona qualitat de vida. Hi haurà lentes transformacions en la manera en què et cuides a nivell físic, però definitivament ocorreran. Realitza una connexió més consent entre la manera en què tractes al teu cos i la manera en què el teu cos et tracta a tu. Cuida del teu cos i el teu cos cuidarà de tu.

Horòscop de Lleó (23 de juliol – 23 d’agost)

Amb la intenció de sentir seguretat, trobaràs que estàs realment corrent d’alguna cosa o algú que és molt important en la teva vida. Veuràs que quan intentis escapar en l’adreça oposada, et donaràs de nassos amb allò del que intentes escapar-te. Has de saber que mai podràs escapar veritablement dels teus problemes. L’única manera és enfrontar-los i resoldre’ls.

Horòscop de Verge (24 d’agost – 23 de setembre)

El teu pressentiment és reforçat per una figura autoritària que confirma el que tu ja sospitaves. Felicita’t per conèixer la veritat de l’assumpte, i segueix avanci amb la seguretat que et dóna aquesta interacció. El foc crema a plena flama dins de tu i el teu sentit detectivesco està treballant a tota màquina. Et sentiràs com el sabueso que li ajuda a resoldre el misteri al seu amo. Prepara’t per desxifrar el proper trencaclosques, perquè està en camí.

Horòscop de Balança (24 de setembre – 23 d’octubre)

Xerrades íntimes amb la teva parella podrien revelar que algunes de les persones que freqüentes no són exactament forces positives en la teva vida. Pots estar passant per transformacions personals pel que fa als teus somnis i desitjos. Desafortunadament, sembla ser que algunes de les persones amb les quals passes el teu temps estan en realitat evitant la teva exploració dels nous regnes de la teva vida que s’estan convertint en importants per a tu. Pren un rol actiu alineant-te amb els qui recolzen els teus somnis.

Horòscop d’Escorpí (24 d’octubre – 22 de novembre)

Des de fa algun temps has hagut de modificar els teus objectius creatius. És interessant el fet que sempre asseguis atracció cap a camps pels quals podries no haver nascut (la tecnologia informàtica podria ser un exemple). És l’aspecte creatiu del projecte el que t’atreu, sense importar si coincideix amb les teves habilitats o no! Aquest comportament és veritablement parteix del teu caràcter. La influència astral d’avui t’empeny encara més en aquesta adreça.

Horòscop de Sagitari (23 de novembre – 21 de desembre)

Els teus secrets, somnis i part oculta de la teva personalitat estan sent descobertes per circumstàncies extremes que ocorren en la teva llar. Hi ha canvis dramàtics en el teu domini privat, i t’adonaràs que l’única forma en què pots manejar-los correctament és usant la teva artilleria pesada. En altres paraules, necessites donar més del teu propi interior. Ja no pots amagar-te més de la veritat, especialment si vols solucionar aquests temes.

Horòscop de Capricorn (22 de desembre – 20 de gener)

Transformacions en la teva carrera i la teva posició al món estan començant a tenir un efecte profund en el teu cos físic. Assegura’t de no estar sacrificant-te per anar després de plaers tangibles. A mesura que creixis i desenvolupis la teva naturalesa espiritual, veuràs que la majoria dels plaers que realment cerques estan en el teu interior, i que moltes de les coses per les quals lluites diàriament en realitat només t’allunyen del lloc en el qual necessites estar.

Horòscop d’Aquari (21 de gener – 19 de febrer)

Desitjaràs tenir una conversa seriosa amb algú per aclarir certs temes. Tens involucramiento emocional en aquest assumpte, i t’apassiona el resultat final que es manifesta. Que no et sorprengui si això porta a un debat en el qual tu o una altra persona canvien d’opinió d’un moment a l’altre. Els debats intel·lectuals, filosòfics o polítics seran extremadament esvalotats, i tu probablement t’empassis l’ham complet.

Horòscop de Peixos (20 de febrer – 20 de març)

T’asseguis com la mamà gallina que ha de cuidar de tots els pollets. Asseguis que cada pollet és la teva responsabilitat, es tracti o no del teu pollet. Avui no tindràs por de parlar i dir-los a tots com han de portar les seves vides. A pesar que les teves intencions siguin bones, la gent pot no apreciar molt els teus comportaments.

Iván Pérez i Alex Gil

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: