Renoven la plantilla d’autobusos i passa això… (no clickbait)

El servei de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) va anunciar la renovació parcial dels autobusos de Barcelona Bus Turístic. El conjunt està format per 67 autobusos de 10 metres i 10 autobusos, els nous, de 14 metres.

Aquests últims vehicles són de la casa Volvo, la qual garanteix la màxima qualitat ambiental dels seus motors dièsel. Els seus 83 seients, 69 d’ells a la planta superior i 12 a la inferior, inclouen ports USB per a la càrrega de dispositius mòbils.

dilluns 09 gener 2017 12 05 Josep Ramon Torne Imatge del nou model del Barcelona Bus Turistic aquest dilluns 9 de gener pla general horitzontal

Fins aquí tot bé. El problema ve ara: els autobusos s’inunden, no poden anar al Maremàgnum i, a més a més, el conductor no veu.

Els testimonis afirmen que, quan plou, l’aigua entra per la junta entre les dues plantes, just pels conductes de l’aire condicionat, pels costats i per les portes. Semblen autèntiques cataractes.

D’altra banda, els autobusos són tan baixos que, a zones concretes com la baixada cap al Maremàgnum, toca el terra i es queda encallat. És per això que s’ha hagut de canviar la ruta d’aquests autocars: si abans feien la ruta vermella (plaça Catalunya-parc de la Ciutadella), ara fan la blava (plaça Catalunya-Museu d’Art Contemporani).

Per acabar, alguns conductors sostenen que la visibilitat és reduïda, tant per ells com pels informadors que viatgen al bus.

Segons el TMB, la reparació dels autobusos tindrà un cost de 3 milions d’euros aproximadament.

Nerea Corbacho i Andrea Barato

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: