“Sé quién eres”

Sé quién eres és la nova aposta de ficció de Telecinco estrenada el passat dilluns 16.

Narra la història de Juan Elías, un advocat i professor d’universitat que apareix a una carretera, totalment desorientat, després d’haver sofert un accident de trànsit. Al seu cotxe apareixen restes de sang i el mòbil de la seva neboda que ha desaparegut sense deixar rastre. Juan es converteix en el principal culpable de la desaparició de la noia, però ell assegura no recordar res de la seva vida abans de l’accident. Una amnèsia que pocs es creuen.

Recomanem Sé quién eres perquè entra en la psicologia de les personalitats dels protagonistes que es converteixen d’alguna manera en possibles sospitosos. Això fa que es mantingui la intriga en tot moment.

Un altre encert dels actors protagonistes (Blanca Portillo, Aida Folch i Francesc Garrido) és que fan molt creïbles els personatges.

Aquesta nova sèrie del director Pau Freixas (conegut per dirigir Polseres vermelles) té molts números de convertir-se en un dels èxits de la temporada. De fet, abans del seu estreno, ja ha estat venuda a diferents països per la seva emissió.

Aquí us deixem el tràiler:

Helena Martín i Nerea Corbacho

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: