Les bromes

Aquesta setmana en la secció Reportatge us portem un tema molt actual que és un top trending a tot Youtube: Les bromes pesades.

Al principi, les bromes eren inofensives, no afectaven el físic i la gent s’ho tomava de manera positiva. En canvi, al llarg del temps les bromes han anant evolucionant d’una manera negativa per als receptors.

  • Les bromes inofensives

Aquestes són les més comunes i on la gent s’ho pren millor. Són les típiques que es fan entre amics i solament per fer una mica de gracieta.

  • Bromes telefòniques

Aquests anys han anat agafant molt prestigi perquè qualsevol pot fer una broma i l’altra persona no sap qui ets la major part de vegades. Moltes persones arriben a penjar-ho a internet, sobretot a Youtube, com és el cas de Wismichu i Auronplay, uns dels youtubers més reconeguts a Espanya.

Existeixen aplicacions que creen una broma perquè puguis trucar algú. Un exemple d’aplicació és el Juassapp, una app per Android. Juassapp utilitza una gravació d’una broma preparada sobre qualsevol tema, com per exemple, un home et truca perquè a trobat el mòbil d’un amic teu. L’avantatge d’aquesta aplicació és que la trucada es realitza en la central on s’ha creat l’app. L’única pega d’aquesta aplicació és que solament una trucada és gratuïta i les altres ja has de pagar.

Link per descarregar l’app:

https://play.google.com/store/apps/details?id=es.mrcl.app.juasapp&hl=es

  • Bromes físiques

Poden provocar una reacció dolenta del que la rep. Com l’altre cas, s’ha fet molt popular penjar a internet aquests tipus de bromes. Shaker, un youtuber mexicà que generalment es dedica a fer això. La major part de les seves bromes provoquen una reacció negativa per part dels receptors.

Nosaltres pensem que per gustos colors, però poden ser molt humiliants i s’hauria de saber que si et passes, el receptor et pot tornar-te-la o denunciar-te. Un altre youtuber reconegut a Espanya, TiparracoSA, ha fet un vídeo sobre el qual considera de les bromes i el límit que hi ha entre elles perquè un youtuber va fer un vídeo d’una broma on després es queixava de la conducta del receptor.

  • Bromes pesades

Provoquen adrenalina i por. Actualment, es porten les bromes sobre terroristes, on la gent surt corrents al veure-ho i molt poques persones són capaces d’afrontar-s’hi.

Els redactors d’aquesta web creiem que no s’haurien de fer aquestes bromes, a causa que poden provocar racisme i un resultat pèssim.

  • Bromes FAKE

Aquestes no són un tipus, sinó l’intent d’enganyar l’audiència creant una broma falsa. Hem volgut posar-ho perquè entre aquestes setmanes s’ha fet viral un vídeo d’una broma falsa d’un youtuber d’un milió de subscriptors. La broma tractava sobre intentar desemmascarar un home que traficava droga a menors. En intentar-ho, l’home treu un ganivet i l’apunyala al famós. Desafortunadament pel youtuber, el seu vídeo no ha sortit com ell volia i per això l’hem posat com si fos una broma a tot el seu públic.

Aquesta setmana no és el reportatge que solem fer i el considerem més original i entretingut, a més pensem que n’hauríem de fer més així.

Judit Costa i Iván Pérez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: