My mad fat diary

Aquesta setmana a recomanacions us portem un altra sèrie, “My Mad Fat Diary” una sèrie de televisió britànica que es va estrenar el 14 de gener de 2013. Està basada en el llibre “My Fat Mad Teenage Diary“, escrit per Rau Earl. La seva segona temporada va començar el 17 de febrer de 2014 i va finalitzar el 31 de març del mateix any. Al novembre del 2014 es va confirmar una tercera temporada final composta per tres episodis, situada en 1998. Després de tres temporades i setze episodis My Mad Fat Diary va acabar el 6 de juliol de 2015.

960

Argument:
Situat a la ciutat de Stamford, Lincolnshire en 1996, segueix la història d’una nena de 16 anys, que pesa 231 lliures, Rau, i que acabava de sortir d’un Hospital psiquiàtric, on va passar quatre mesos internada. Rau comença a refer la seva vida i reprendre la seva amistat amb la seva millor amiga de la infància anomenada Chloe, que no és conscient de la salut mental de Rau i dels problemes d’imatge corporal que té, ja que li van fer creure que ella va estar durant tot aquest temps a França. Rau intenta evitar que aquesta informació surti a la llum, tractant d’impressionar als amics de Chloe; Izzy, Archie, Chop i Finn, a més d’intentar tenir una vida com la de qualsevol adolescent.

Judit Durán i Javi Jové

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: