Coneixes Raoul Vázquez?

Raoul Vázquez García va neixer a Montgat (Barcelona) el 19 de març de 1997, actualment té 22 anys. És un cantant, compositor i músic espanyol. És fill de Susana García i Manolo Vázquez, i és germà del famós Álvaro Vázquez, conegut per ser futbolista.

Per la professió del seu germà, Raoul va haver de mudar-se amb 14 anys a Swansea. Originalment el seu nom era Raul sense la o, però degut a a la seva etapa a Gales, es va canviar per Raoul. No va ser fins als 16 anys, quan una professora el va motivar a prendre classes de cant, interpretació i presentar-se a castings, quan finalment va prendre aquell camí, amb classes de tècnica vocal quan va arribar a Espanya.

Va començar a guanyar notorietat a finals de 2016 quan es va presentar a la quarta edició de “La Voz”. Encara que la seva carrera va començar una mica més tard, a finals de 2017, quan va participar a la novena temporada d'”Operación Triunfo”. Una vegada finalitzat el concurs, els 16 participants van realitzar una gira de 25 concerts per tota Espanya, a llocs com el Santiago Bernabeu davant de 60.000 persones o tres vegades al Palau Sant Jordi, davant d’un total de 51.000 persones. Durant aquests concerts va interpretar dues de les seves cançons més famoses al programa: “Million Reasons” i “Manos Vacías“.

Resultado de imagen de gira ot 2017
Gira OT 2017

Després de la seva fama amb “Operación Triunfo” va firmar amb “Universal Music Spain”. Durant la primera meitat de 2018 va treballar amb el seus companys d’edició Mimi Doblas, Nerea Rodríguez i Agoney Hernández, per formar un grup anomenat Delta, però finalment es va descartar i va començar la seva carrera en solitari. Al desembre de 2018 va llançar al mercat la cançó “Tus Monstruos” amb la seva amiga Belen Aguilera. Finalment, al 2019 va sortir el seu primer single anomenat “Estaré Ahí”. Ara el podem trobar realitzant la seva gira amb Ricky Merino i Nerea Rodríguez.

Lucía García

Deixa un comentari