Invasió de gitanos a Montornès

A principis de setembre, una banda de gitanos anomenada: Els Baltasars van arribar al municipi de Montornès del Vallès perquè van tenir una batalla entre dos grups de la Mina; Els Baltasars i Els Peludets.8364-wxh

S’han instal·lat a una casa a la vora del Parc dels Gegants, un parc d’una gran extensió. Els propietaris de la casa, la tenen com un apartament, on solament hi van per l’estiu. Evidentment, hi ha una llei que diu que quan una altra persona porta més de dos dies instal·lat a la vivenda, no els poden fer fora fins que arribi el judici, és a dir, fins aproximadament uns 2 anys.

En la nostra opinió, està malament, perquè estan apropiant-se d’una propietat que no és seva, no paguen absolutament res, ho paguen els propietaris, però això no és més que culpa de la llei imposada a aquest país.

Alex Gil i Javi Jové

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: