Princeses Disney

Avui al Expedient Paranormal parlarem sobre les vertaderes històries d’algunes pel·lícules Disney.

Sabies que

La Sireneta.

El conte de Hans Christian Andersen tracta sobre una sirena, la princesa del mar. La noia s’enamora d’un príncep humà en veure’l i el vol conèixer. El seu pare, el rei del mar, s’hi oposa. I a més a més, una altra cosa que l’hi impedeix, és la seva cua. La sirena decideix visitar una bruixa. Si guanya l’amor del príncep, aconseguirà la immortalitat. A canvi, sacrifica la seva veu i la seva cua perquè la bruixa li concedeixi dues cames. El príncep i ella es fan amics però ell s’acaba casant amb una altra dona. La sirena té l’oportunitat de tornar al mar, sempre i quan, mati el príncep. Ella ho intenta però és incapaç de matar-lo perquè encara està enamorada d’ell. En comptes d’això, la sireneta prefereix morir llençant-se cap al mar.

-La Ventafocs

En la versió dels germans Grimm, una de les germanastres malvades de la protagonista es talla els dits del peu, i l’altra, el taló, perquè els entri la petita sabata de cristall. El príncep s’assabenta gràcies al fet de que un colom li fa notar que hi ha sang, i així descobreix que la veritable propietària del calçat és la Ventafocs.

Finalment, les germanastres s’acosten a ella per conveniència i decideixen assistir al casament. Allà són atacades per bandades d’ocells que els arrenquen els ulls.

Andrea Barato i Judit Durán

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: