Festa Major de Maig a Tàrrega

Us agradaria passar una setmana gaudint de festes tradicionals? Potser millor un cap de setmana?

Des el dia 12 d’aquesta setmana al 16, Tàrrega serà municipi de Festa Major en honor a la Mare de Déu de l’Alba, la patrona de la ciutat. Un ampli calendari d’actes i convivència ciutadana predominaran durant la festivitat. Seran dies de tradició, cultura, música, balls i gastronomia.

FESTA 2

Com de costum, se celebraran nombrosos actes tradicionals al carrer (correfocs, vermut, el castell de focs, actuacions…) juntament amb altres com concerts, teatre, animació infantil,… El carrer serà l’espai de trobada i convivència, amb activitats gratuïtes per a tota la família.

FESTA1

Per una part, algunes entitats aprofiten per desenvolupar les seves activitats, com la Concentració Motorista o l’Aplec de Sardanes, també porten a terme representacions sobre la història de la ciutat.

Per l’altra, Tàrrega convida a conèixer i tastar les especialitats gastronòmiques de diferents flequeres, a més de productes externs i originaris del poble. L’accés és gratuït i a banda d’adquirir els productes, el visitant també té la possibilitat de provar-ne una mica de tot el menjar, acompanyat d’una beguda.

Cócs d'escalivada, bunyols de quaresma, coca...

Cócs d’escalivada, bunyols de quaresma, coca…

Ariadna Fernández

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: