Horòscop

Aquesta és la predicció de l’horòscop per aquesta setmana:

Àries.21 MARÇ-20 ABRIL
Estat d’ànim: Estaràs una mica susceptible.
Amor: No t’enfadis per un comentari que no va necessàriament dirigit cap a tu.

Taure.21 ABRIL-20 MAIG
Economia: Mentre esperes la solució als assumptes econòmics, acudeix a experts o a amistats, fes gestions adequades per fer viables els teus projectes.

Bessons.21 MAIG-21 JUNY
Economia: Ha arribat l’hora de desenvolupar el teu talent i la teva creativitat. La teva intuïció t’ajudarà en aquest sentit i guanyaràs diners.

Cranc.22 JUNY-22 JULIOL
Treball: La seguretat amb què t’expressis serà decisiva per obtenir una nova ocupació. No tens cap motiu per ometre les teves qualificacions.

Lleó.23 JULIOL-23 AGOST
Estat d’ànim i economia: No t’entristeixis. Podria ser que t’arribessin alguns diners extres procedents de l’estranger o d’una font inesperada. Encara que no ho siguin tot, ajuden.

Verge.24 AGOST-23 SETEMBRE
Estat d’ànim: Combat l’avorriment amb originalitat, inventa alguna cosa fora de la rutina per avivar la teva relació actual. No et costarà gaire.

Balança.24 SETEMBRE-23 OCTUBRE
Estat d’ànim i Treball: L’aplicació de les teves capacitats d’una manera efectiva et conduirà a l’èxit, però has de concentrar-te bé en la teva feina.

Escorpió.24 OCTUBRE-22 NOVEMBRE
Estat d’ànim: Confia més en la teva intuïció perquè quan no escoltes els teus pressentiments comets errors. No és el moment de vacil·lacions.

Sagitari.23 NOVEMBRE-21 DESEMBRE
Treball: Si estàs sotmès a una disciplina laboral, hauràs d’escoltar el que et diguin els teus superiors i acabar fent-ho tot tal com t’indiquen.

Capricorn.22 DESEMBRE-20 GENER
Treball: La tònica d’avui ha de ser la sensatesa, ja que hi ha tensions laborals al teu voltant que es poden agreujar amb respostes brusques teves.

Aquari.21 GENER-18 FEBRER
Economia: Els diners es mouen cap a tu. Les coses que facis des de la teva llar i els moviments econòmics que t’inventis donaran resultats prometedors.

Peixos.19 FEBRER-20 MARÇ
Estat d’ànim: Si estàs patint molèsties constantment i et sents malament amb freqüència, ha arribat l’hora de donar prioritat a la teva alimentació.

Marina Carrillo i Paula Castillo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: