Els perills de les xarxes socials

Actualment les xarxes socials són una eina molt utilitzada per tothom,  especialment pels adolescents. S’utilitza principalment per estar en contacte amb les persones, compartir fotos, pensaments, moments… Però, són segures i bones per la nostra salut?

Segons el meu punt de vista, una xarxa social  és un bon lloc per connectar-nos de manera ràpida i efectiva amb els amics, compartir coses i conèixer gent nova, això sí, sempre amb prudència, ja que tota la informació estarà exposada a tothom que utilitzi la xarxa social, i a vegades això es pot tornar en la nostra contra, fins al punt de sofrir assetjament o ciberbullyng.

Una altra cosa destacable és que això moltes vegades ens fa estar sempre enganxats i ens crea una necessitat per estar sempre connectats i per compartir absolutament tot el que fem a la nostra vida, i això es pot convertir en una malaltia.

Finalment vull dir que la nostra societat en fa un ús excessiu, i que hauríem començar a deixar aquest “món virtual” i començar a fixar-nos en el món que ens envolta.

Paula Castillo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: