Un nen de cinc anys diu haver-se reencarnat i recordar la seva vida anterior

El cas de Luke Ruehlman està donant la volta al món . És un nen de cinc anys , que viu a  Cincinnati, que des que sap parlar, assegura haver-se reencarnat i recordar la seva vida anterior . Segons recull ‘The Huffington Post ‘, diu que va ser una dona afroamericana anomenada Pam Robinson i que va morir en un incendi a l’Hotel Paxton de Chicago , el 1993. El més inquietant de tot és que la mare va descobrir que tant el nom de la suposada dona, com l’hotel on Luke compte que es va produir el succés, van ser reals .

“Jo solia ser Pam, però vaig morir. Llavors vaig pujar al cel i vaig veure a Déu. Ell em va tornar i vaig despertar sent un nadó. En aquest moment va ser quan em vau anomenar ‘ Luke’ “, relata el petit acordant del procés de reencarnació pel qual assegura haver passat.

En el seu afany de seguir endavant amb la investigació, va contactar amb la família de la morta afroamericana. Entre diverses dades que li van donar, li van dir que Pam era fanàtica de Steve Wonder, música que, d’altra banda, li encanta a Luke. No obstant això, segons relata la pròpia mare, els records del petit “es van aturar “. “Va ser com si ell la deixés sortir. Va acabar i ja no tenia res més a dir d’ella “, explica.

El pequeño Luke Ruehlman.

                                     Luke Ruehlman

Us deixem el vídeo de l’incendi on Pam va morir:

http://www.dailymail.co.uk/video/news/video-1157673/The-1993-Paxton-Hotel-fire-Pam-Robinson-died.html

Pam i Luke, la mateixa persona?

Marina Pedrós i Laura Mendoza

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: