”Llamando a las puertas del cielo”

Aquesta setmana us recomanem el llibre “Llamando a las puertas del cielo” de Jordi Sierra i Fabra.

Tracta de…

Una noia, anomenada Sílvia, estudiant de Medicina, marxa a l’Índia per treballar com a cooperant durant l’estiu en un hospital situat en un indret allunyat del món. En fer-ho, s’oposa als seus pares, al seu nuvi, i pren així, seguint el seu instint i el seu cor, una decisió que canviarà la seva vida i la seva manera de pensar. A l’Índia amb ocerá el dolor i el patiment dels que no tenen res, però també l’alegria i la pau de la seva consciència, i viurà a cavall de dos, sinó de tres mons: per una banda Artur, que l’espera a Espanya ; de l’altra Leo, el jove metge, cooperant com ella, capaç de renunciar a tot per estar allà; i finalment Mahendra, el príncep hindú que guarda el més dolorós dels secrets i que la submergirà en un nou horitzó sense fronteres.

Laura del Álamo i Alex Martínez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: