Espanya torna a batre el rècord mundial de trasplantaments

Dotze persones al dia, de mitjana, van ser sotmeses a un trasplantament al 2014 a Espanya, continuem un any més en el lideratge mundial en donació i en trasplantaments i que torna a batre el seu propi rècord, després d’arribar als 4.360 trasplantats gràcies a 1.682 donants. No obstant això, malgrat els bons resultats, la llista d’espera per un òrgan creix per segon any consecutiu al 2014, passant de 5.418 pacients a 5.571.

Per comunitats autònomes, les del nord d’Espanya són les que segueixen presentant una millor taxa de donació. La Rioja 56,4 donants per milió d’habitants, el segueixen de prop Cantàbria, Castella i Lleó, Astúries, Balears i Navarra.

 

 

Aida López i Melany Amaro

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: