Horòscop

L’horòscop d’aquesta setmana (22/09/2014 – 28/09/2014) és:

1.- Àries.

La teva salut serà positiva. Tindràs més energia que mai però hauràs de descansar les hores necessàries, diàries, per poder rendir a l’escola i en el treball. També, aquesta setmana estaràs tan positiu que, en les hores de treball i estudi, transmetràs la teva positivitat als altres. A més, en relació amb les teves amistats, aquesta setmana no tindràs cap baralla i tindràs una setmana omplerta de companyia.

Signe compatible; Escorpí.

2.- Taure.

Aquesta setmana tindràs una relació estranya amb els teus familiars. Hauràs de mesurar les teves paraules intentant que no es malinterpretin. Tindràs bastants conflictes amb la teva família.  En relació al treball, en cas que hagis estat algunes setmanes sense treballar rebràs una trucada d’una empresa que ha contactat anteriorment amb tu i t’oferirà un lloc de treball. També, en cas que ja estiguis treballant, tindràs una setmana bastant tensa en la qual t’arribaran alguns conflictes que es resoldran fàcilment.

Signe compatible; Bessons.

3.- Bessons.

Durant aquesta setmana has estat bastant sensible. Has notat que alguns comentaris t’han afectat bastant i tu mateix sabies que no eren per a gaire. Per això, has d’agafar un comportament més tranquil i has de sentir les coses més amb calma. En relació al tema del treball i l’estudi, tindràs una setmana bastant positiva, tranquil·la i tindràs bones oportunitats.

Signe compatible; Peixos.

4.- Cranc.

La teva desconfiança augmentarà, aquesta setmana, per a la gent que t’envolta. Hauràs de tenir cura dels comentaris que li faràs als teus familiars i, també, hauràs de mostrar-los els sentiments per, així, engrandir la confiança entre la família. En relació a l’estudi i al treball tindràs bastanta sort. Encertaràs totes les preguntes que et faran i, també, aconseguiràs un treball digne i bo.

Signe compatible; Capricorn.

5.- Lleó.

Has d’aprendre a no enfadar-te per situacions que no tenen importància, saps que tens un humor bastant fort i l’únic que podria passar és que la teva parella s’avorreixi de tu. En relació a l’estudi, en començar la setmana, tindràs molta mala sort, cometràs molts errors però, a mesura que vagi acabant la setmana, tot es tornarà positiu.

Signe compatible; Sagitari.

6.- Verge.

Últimament estàs més sensible del que és habitual i has de canviar immediatament la manera d’actuar que estàs tenint, no deixis que ningú domini els teus sentiments, ets una persona bastant sensible. En relació al treball i a l’estudi, notaràs que has millorat moltíssim en tot. Rebràs un ascens, en cas que estiguis treballant, i molts positius, en cas que siguis estudiant.

Signe compatible; Escorpí.

7.- Balança.

La setmana t’anirà bastant bé. La sort no et millorarà, però tampoc empitjorarà. Saps que tens bastants amics que t’ajuden en tot i, encara estàs intentant evadir un problema que, per alguna raó o alguna altra tindrà solució el dia abans d’acabar la setmana. El treball i l’estudi t’anirà molt bé. Ara, començaran a valorar més el teu treball i esforç.

Signe compatible; Àries.

8.- Escorpí.

Amb algunes amistats, en aquesta setmana, únicament tindràs problemes i més problemes, però tu mateix ho solucionaràs amb ajuda d’algun familiar teu que posarà remei a la teva autoestima. L’estudi i el treball, en aquesta setmana, tindran més valor que mai. La gent comprendrà la teva situació i t’ajudarà a superar-ho amb notes positives i elevades.

Signe compatible; Balança.

9.- Sagitari.

En aquesta setmana has de deixar de banda els problemes que tant de mal et van fer en un passat, comença a viure de forma més positiva. Ets bastant negatiu respecte a les relacions d’amor, però arriba una etapa de canvis positius i començaràs a veure el teu futur des d’una altra perspectiva més positiva. El treball t’anirà molt bé, com l’estudi. Alguna persona molt propera a tu t’oferirà treballar amb ella, ja sigui un treball de classe o d’empresa i, això causarà que treguis una bona nota o un bon sou extra.

Signe compatible; Cranc.

10.- Capricorn.

Aquesta setmana no és bona per deixar-te aconsellar per amics o familiars. Tots els consells, o quasi tots, seran erronis per a la teva vida. Encara que, amb la teva família, tindràs una bona relació. Començaràs a agafar, encara més, una relació de confiança més extensa. En relació a l’estudi i el treball, començaràs a agafar un bon camí i tindràs la possibilitat de tenir un ascens o, bé, una millora en la teva classe. Et valoraran més l’esforç.

Signe compatible; Taure.

11.- Aquari.

El teu àmbit familiar últimament t’està causant bastant malestar, aquesta situació t’està portant a separar-te cada dia més d’ells, deuràs resoldre tu sol aquest problema, o bé, no tindrà mai solució. En l’escola i en el treball rebràs molta sort i actitud positiva a través dels altres, encara que, el teu treball realitzat no tindrà cap mèrit i, a més, no seràs recompensat.

Signe compatible; Verge.

12.- Peixos. 

Aquesta setmana, amb la teva família, la situació serà bastant positiva, a més et donaran bons consells, l’únic que desitgen és veure’t feliç. A més, amb els teus amics, tindràs una relació bastant bona. Agafaràs un bon camí per ampliar les teves relacions amistoses. El treball i l’estudi t’aniran molt bé. Agafaràs moltes ganes d’estudiar i de treballar i tot el treball que facis t’ho recompensaran molt.

Signe compatible; Aquari.

Alex Martínez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: