Sabies que…

Sabies perque els esquimals es fan així els petons?

Per què els esquimals es fan així els petons?

Pels esquimals fer-se els petons d’aquesta manera és com, per nosaltres fer-nos un petó a la boca. Aquesta és la forma que tenen d’expressar l’afecte entre els seus éssers estimats,  i consisteix a fregar-se el nas i el llavi superior amb el nas i rostre de l’altra persona mentre s’inspira.

Es fan “petons” al nas, perquè és l’única part del cos que tenen descoberta i ho fan amb el fet de voler escalfar-se  el nas. No es fan petons a la boca perquè, com allà fa un clima tan  fred que  els llavis es “congelen” i per tant, si es mullen massa es poden fer ferides.

Sergi Casanovas i Esther López

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: