Recomanacions: Perdona si et dic amor!

Aquesta setmana et recomanem el llibre: Perdona si et dic amor, del famós escriptor Federico Moccia.

L’Alessandro és un publicista de trenta-set anys que en aquest moment passa una situació molt delicada ja que la seva parella, l’Elena, el deixa. La Niki que és una estudiant de tan sols 17 anys també acaba de deixar el seu xicot, en Fabio. Al principi, a la Niki i a l’Alessandro no els relaciona res fins que un dia al matí tenen un accident de trànsit al centre de Roma, l’Alex colisiona amb el seu cotxe contra la moto de la Niki però sense cap conseqüència greu. Llavors, l’Alex es veu obligat a portar-la on ella necessita perquè se sent culpable i a més a més vol alleugir les seves responsabilitats davant l’assegurança.

Després d’aquest incident l’Alex i la Niki viuen unes situacions al principi còmiques però a mesura que passa el temps es tornen més i més romàntiques. Aquest llibre t’ensenya que l’amor no té edat. Esperem que us agradi!!

Mansata Kamaso i Paula Montoro

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: