Recomanacions

Aquesta setmana us recomanem el  llibre La palabra más hermosa, la pel·lícula Argo i la música és una banda sonora de la pel·lícula Crepúsculo anomenada La nana de Bella, us convidem a llegir el llibre, a què veieu la peli i escolteu aquesta banda sonora que ens ha agradat molt.

La palabra més hermosa és una novel·la que narra la història d’una dona (Gemma) que no pot tenir fills, però coneix a un home i aquest el que més desitja és això, ser pare. Llavors li diuen a una noia que el tingui ella en lloc de la Gemma i a canvi serà ben pagada. Però durant el seu embaràs, a Sarajevo, va patir una guerra. Però per sort va tenir el fill, i l’hi va poder donar. La parella volia anar-se’n d’allà, però només en van poder sortir Gemma i el nadó (Pietro).

Pietro no coneix el seu pare, passats els setze anys Gemma el porta a Sarajevo per explicar-li tot el que ha succeït, i per mostrar-li el lloc on va nèixer i perquè descobreixi el pare que mai va conèixer.

La pel·lícula de Argo és un thriller sobre  una història basada en fets reals, explica l’operació que es va dur a terme per a rescatar sis nord-americans durant la crisi dels ostatges de l’Iran, investigant els papers que van tenir la CIA i Hollywood,  una informació que no va ser desvetllada fins passats molts anys del succés.

Els actors són:  Ben Affleck, Bryan Cranston i John Goodman, i aquí us deixem el tràiler de la pel·lícula:

I finalment la música que us recomanem és una banda sonora que surt en una escena de la pel·lícula de Crepúsculo, on l’Edward toca aquesta cançó a piano per a que la Bella s’adormi, s’anomena la Nana de Bella i aquí us deixem l’enllaç:

Blai Viñallonga i Nerea Rodríguez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: