Recomanacions

Aquesta setmana us recomanem la pel·lícula Amor, el llibre El hacedor de ángeles i la banda sonora de la pel·lícula Gladiator.

Amor és una pel·lícula de drama, que explica la història d’una parella de vellets, jubilats que exerceixen de professors de música clàssica i passats els vuitanta anys els dos. La seva filla viu a França amb la seva família, i un dia Anna pateix un infart que ha de ser atès immediatament. Quan torna de l’hospital s’adona que té una part del seu cos paral·litzada i l’amor que va unir a aquesta parella durant tants anys es veurà posat a prova.

Els actors de la pel·lícula són: Jean-Louis Trintignant, Emmanuelle Riva i Isabelle Huppert.

També us recomanem que llegiu el llibre és El hacedor de ángeles que tracta de un investigador que reb el nom de Victor Hoppe es veu obligat a abandonar la univarsitat. Després d’haver estat fora del lloc on va nèixer (Wolfheim) per vint anys, torna, observa tot amb melanconia, i descubreix la desaparició dels bessons Gabriel, Miguel i Rafael. I aques tuccés el porta a investigar aquest cas,    sospitant del doctor del poble. I tot això el portarà a milers de preguntes que anirà desmantellant de mica en mica.

el hacedor de angeles-stefan brijs-9788420669175

I finalment us portem la banda sonora de la pel·lícula Gladiator, una història sobre l’Imperi Romà i un home que ha de ser militar de l’exèrcit, però rere l’execució de la seva família busca la venjança, que aquest és l’únic desig que el manté amb vida, fins al final.

Aquí us deixem el link de la banda:

Font:

http://www.casadellibro.com

http://www.ocine.es

http://www.imdb.es

Mohamed El Yayahoui i Nerea Rodríguez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: