Per desconnectar: Berlín!

Aquesta setmana viatjarem a Berlín, la capital d’Alemanya.

Agafarem el vol des de l’aeroport del Prat a les 9:10 i arribarem a la ciutat de Berlín a les 3:50. En arribar ens allotjarem a l’hotel de 5 estrelles Concorde, un hotel de luxe. Deixarem les maletes i descansarem per l’hotel per estar al dia següent ben descansats!

Al dia següent visitarem Brandenburger Tor, que és un dels monuments més famosos de Berlin, és el símbol de la divisió d’Alemanya, que va ser construït per recordar la victòria contra Napoleó Bonaparte.

Al dia següent visitrarem el Potsdamer Platz, abans una zona desaprofitada per el mur de Berlin però ara, una gran atracció turística en sí mateixa i un lloc d’oci. Podem trobar gratacels, centres comercials, edificis residencials, museus, centres d’oci i per suposat una nova estació de metro.

Un altre dia podem anar a Holocaust Mahnmal, és un conjunt de blocs que estan allà per recordar l’holocaust. Pots caminar entre ells i el terra comença a baixar mentre camines, després puja. Això simbolitza com l’holocaust cada cop era més i més greu, fins al final de la guerra.

També podem visitar l’Olympiastadion. Al principi va començar sent un estadi per a carreres de cavalls però va acabar sent un estadi olímpic, que va ser reconstruït per a les Olimpíades  de 1936. Ara actualment és l’estadi de futbol de l’equip Hertha BSC Berlin.

Com  no, no ens podiem deixar de visitar el mur de Berlín, es va començar a construir el dia 13 d’agost de 1961 i separava Berlín est i Berlín oest. El mur tenia una longitud de 144 Km. I va existir fins el 9 de novembre de 1989.

I si encara voleu visitar més llocs podeu anar al castell de Charlottenburg, la Nikolaikirche, que és l’església de Sant Nicolàs, i Berliner Dome entre molts altres llocs.

Vol + habitació per dues persones en un hotel al centre de la ciutat de 5 estrelles, TOT inclòs: 3.004,86€

Alicia López i Jordi Gil

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: