Neix un nou esport, FuTToc

El Futtoc es juga a una taula com la del tennis de taula però ovalada per evitar en el possible lesions i el joc és molt senzill: consisteix a passar la pilota (de la mida d’un de futbol però d’un material similar a una pilota de tennis) a l’altre costat de la xarxa amb totes les superifícies del cos excepte amb la mà, igual que en el futbol. Es permet, fins i tot, pujar a la taula, per rematar amb més determinació. Els sets són a 11 punts (guanya el primer que arriba a cinc sets) o 21 quan es disputa per parelles, que han de tocar la pilota alternativament.  

Els pares del Futtoc són Totó, Juan Cano, Santi Pou i Quique Cárcel, quatre amics i exfutbolistes de l’Hospitalet que s’han unit en aquesta aventura pura i senzillament futbolística, com ho demostra el perfil dels que han acudit a la posada de llarg.

 

Edgar González i Guillem González

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: