Un grup d’indignats desallotjats de l’Ajuntament de Terrassa

La Policia Local de Terrassa ha desallotjat aquest matí a una trentena d’indignats acampats davant de la seu de l’Ajuntament. El regidor de Planificació Urbanística i Territori, Jordi Ballart, ha explicat que va haver-hi diverses reunions amb el col·lectiu, veïns i comerciants de la zona, i que el diumenge al matí van acordar una acampada simbòlica amb cinc tendes sense ocupants. No obstant això, ha afirmat que en l’assemblea de la tarda, els indignats van rebutjar l’acord i van advocar per l’acampada, en la qual van arribar a ser 30 persones en 20 tendes de campanya. Va haver sis agents que van ser ferits. Els indignats han convocat una assemblea per a aquest dilluns i una concentració a Terrassa per protestar pel desallotjament.

Mercè Lloret i Marc López

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: