Per desconnectar… Suïssa

Aquesta setmana us recomanem un viatge per al cap de setmana, a Suïssa. Tenim diverses ofertes per anar-hi al menor preu possible.
Hi podem anar de 3 maneres diferents:

Per anar-hi en cotxe, t’has d’endur el necessari per peatges a Catalunya, per menjar i sopar i per gasolina, et lleves d’hora i agafes l’autopista en direcció a França.
Per anar-hi en avió, en aquest cas vas a l’aeroport del Prat, i agafes el bitllet de l’avió que et deixarà en un dels cinc aeroports suissos.
Per anar-hi en tren hauràs de fer molts canvis de tren, però de moment vas a l’estació de França, en direcció a França.
Els diners els hauràs de canviar allà, ja que allà hi han els francs suissos.

Amb cotxe: les carreteres estan molt ben comunicades, no hi ha peatges però hem comprar una vinyeta per circular lliurement per les carreteres suisses.
Amb tren: Amb la companyia Elipsos.
Amb avió: Des del teu aeroport més proper, viatges directament fins la capital i allà agafes autobusos que et fan tours.

Per allotjar-te en un hotel pots anar a les grans cuitats de Suissa: Ginebra i Zurich, però ho pots fer tot això abans d’anar-hi, buscant-ho per Internet.


Quan hi arribes, pots anar a fer un tomb per la ciutat i mirant el que hi ha.

L’època que més s’aprofita de Suïssa és la tardor, perquè hi ha diverses fires, com les de vi, festa del formatge, viticultors i la festa de les castanyes.


Per no tenir problemes amb el clima, podeu portar: abric, banyador, xancletes o botes per la pluja, ja que allà el clima és molt variable i un dia pot fer una calor molt intensa i el següent un fred intens ja que ronda entre els 10º i els 28º. Un factor a tenir en compte és l’altura, com més alt, més fred.

Que no se’ns oblidi de passejar per les grans ciutat i visitar els restaurants, ja que a Suissa hi ha una gastronomia molt bona.

Per acabar, podeu passar algun dia del cap de setmana als Alps, visitant les seves regions baixes, o pujant una miqueta i veure les vistes que s’hi veuen.


També hi podeu practicar l’esquí a la tardor, hivern i primavera.

Per acabar, ens llevarem, recollirem les maletes i ens n’anirem a l’aeroport més proper en direcció a casa.

Daniel Mora i Sergio Ruiz

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: