Kiko Rivera presenta l’himne del “Rayo de Barcelona”de Spursito en la Kings League InfoJobs

L’artista espanyol és el protagonista de l’himne de l’equip de Spursito

En el programa de Chup Chup Kings previ a la jornada 3 de competició un president tenia un anunci que fer. Aquest va ser ni més ni menys que Spursito, que va oficialitzar l’himne del seu equip.

L’autor de la cançó, com ja se sabia fa dies, és Kiko Rivera que va presentar l’himne d’una forma molt especial. Tots els presidents van sortir del plató i fora estava esperant Kiko per a punxar la cançó amb una taula de mescles.

“No donar una bola per perduda, lluitar fins al final sense que ningú ho impedeixi…”, així sonava la cançó i tots els presents allí ho van ballar com si d’una discoteca es tractés amb llums personalitzades i molt ambient.

A més, Kiko Rivera va punxar després diverses de les seves cançons més conegudes en el món de la música. El Raig de Barcelona és el quart equip a sumar-se a tenir un himne oficial després de Jijantes FC, El Barri i Saiyans FC.

Una mica de la lletra de la cançó:

“Desde niño empecé jugando en el patio. con mi balón soñando en llegar alto que corre mi nombre salir en los diarios. pisar los mejores estadios nunca dar una bola por perdida. luchar hasta el final sin que nadie lo impida aprender y levantarme tras la caída darlo todo por el club de mi.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: