Coneixem millor a l’Anna Esquius.

Avui farem una entrevista a l’Anna Esquius, tutora a 2n d’ ESO i professora de música a 2n i 4t d’ESO.

1. Què vas estudiar?

Batxillerat Social, Musicologia i dos màsters.

2. Et feien suport els teus pares?

Sempre m’ han ajudat molt.

3. Quin és el millor i pitjor moment que has viscut en la teva vida laboral i personal?

Millor moment vida laboral: ara mateix, estic súper a gust amb els alumnes. Millor moment vida personal: també ara mateix. Em sento feliç. Pitjor moment vida laboral: en una altra feina. Pitjor moment vida personal: el càncer de la meva mare (se’n va sortir i està perfecte).

4. T’agrada fer el que fas?

Molt.

5. Quan vas saber el que volies estudiar?

Doncs la veritat és que mai (he, he, he). La cosa és que m’agradaven moltes coses i em va costar decidir. Quan vaig acabar la selectivitat em vaig posar a estudiar teatre i també música. Després em vaig quedar amb la música perquè m’agradava més (sobretot cantar) i en acabar vaig estudiar una carrera que es diu Musicologia. No em va agradar gaire, però em va permetre tenir un títol i estar on estic ara.

6. Quin és el moment que mai oblidaràs de la teva vida laboral?

Vaig tenir un alumne que era molt complicat. Tenia una situació difícil perquè se li havia suïcidat un germà i no ho portava bé. Era un tros de pa, però es mostrava sempre molt i molt mogut a la classe. Vam tenir una relació bonica, ja que ell va confiar en mi i parlàvem sovint.

7. Alguna vegada has plorat a classe pel qualsevol motiu?

Una vegada. Un alumne es va passar molt amb mi i no em vaig poder controlar.

8. Quin alumne t’ha marcat més?

El que t’he dit abans, però és que cada vegada en conec més i em marqueu més.

9. T’agradaria oblidar algun moment de la teva vida laboral?

No.

10. Què és el que menys t’agrada de la teva vida laboral?

Doncs ara mateix el que menys m’agrada és que no tinc una plaça fixa i he d’estudiar unes oposicions.

11.A quins centres has estat?

Institut Reguissol a Santa Maria de Palautordera, Institut Les Cinc Sènies de Mataró, i dos cursos al Marta Mata.

12. Què és el que més i menys t’agrada de ser profe?

El que més és treballar amb persones. M’encanta conèixer gent. El que menys, el tema de la plaça fixa, mai se on em tocarà treballar el curs següent.

13. Què opines sobre els mètodes d’educació?

Això és llarg d’explicar i una mica complicat. A més, tampoc en se tant.

14. Has tingut algun problema per arribar on estàs?

Problema no, però he hagut d’estudiar bastant. He fet una carrera i dos màsters.

15. Què opinés del centre (té bon material, bon horari…)?

El Marta Mata crec que és un molt bon centre. Crec que es centra molt a oferir bona qualitat a l’alumnat en tots els sentits però, sobretot en el tema emocional, que és molt important.

Moltes gràcies per respondre a les meves preguntes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: