Montserrat

Avui, a la secció Per desconnectar, parlarem de Montserrat, un lloc ideal per passar un cap de setmana.

Monsterrat és un paratge natural únic i sens dubte un dels llocs més bonics de visitar a Catalunya. Tot i que la seva proximitat a la capital l’ha transformat en un lloc força turístic, no ha perdut la seva màgia i continua sent un dels símbols de la identitat catalana. Ja hem anat moltes vegades a Montserrat, però les seves roques amb formes peculiars i les meravelloses vistes que s’obtenen des dels punts alts, segueixen meravellant-nos. A més, Montserrat és una destinació perfecta que combina natura amb visita cultural, ja que és el centre espiritual de Catalunya.

Com arribar-hi: Un dels pocs llocs on fer una escapada a Catalunya sense necessitat de tenir vehicle propi. El poble de Monistrol de Montserrat està connectat amb Barcelona per trens que circulen amb freqüència i des del poble podràs pujar fins al monestir en un tren verd anomenat cremallera o telefèric. https://www.google.com/maps/place/Macizo+de+Montserrat/@41.5957746,1.8123046,14z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x12a45fe93018cfe7:0x1ebab017ff86d3c!8m2!3d41.5957765!4d1.8298142!5

Menjar: Per tenir una bona experiència cal provar el menjar dels restaurants.

A continuació faré una llista de restaurants on menjar a Montserrat.

  1. Restaurant Abat Cisneros
  2. Bar de la Plaça
  3. Cafeteria
  4. Montserrat Self-Service Restaurant
  5. Restaurant BO2

Aya Gaffa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: