Sabies que Jackie Chan no utilitza doblatge?

És famós per les baralles acrobàtiques reals i per no fer servir mai doble però, a més de portar-lo a l'èxit, tot això ha suposat més d'un problema a l'actor de Hong Kong. Ara a la xarxa triomfa un vídeo que recopila les 10 escenes més perilloses que ha protagonitzat per al cine Jackie Chan sense efectes especials i sense trucs de cap mena.

Inclou saltar des d'un helicòpter a un llac gelat, llançar-se en caiguda lliure i aterrar sobre un globus aerostàtic, lliscar per un gratacel de 21 plantes, passar per sota un camió en marxa en patins i per descomptat llençar-se al buit en diferents variants.
El mateix Jackie Chan sol mostrar moltes de les escenes descartades o de les trompades que s'ha enganxat al rodatge al final de les seves pel·lícules. És gairebé un clàssic de la seva filmografia que acompanya els títols de crèdit. I a més és una prova que les imatges van ser reals, sense fer servir dobles, trucs digitals o pantalles verdes.

Per això se sap que ha resultat ferit moltes vegades. A la secció de la web de l'actor dedicada als nens hi ha un mapa amb les ferides que ha patit. Però, a més, el bloc Takeaway ha aprofundit en el seu historial mèdic i detalla les 38 lesions que sembla que ha patit Chan. Hi ha des d'una greu fractura de crani o aixafament de l'estèrnum, fins a altres menys serioses com espatlles dislocades, dits trencats, turmell i clar… el nas.

                                Roman Pardo Blume

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: