La mare primerenca que no t’esperaves

Avui a la secció de gossip parlarem de l’embaràs repentí de Rihanna que ens ha amagat a tothom.

Pels qui no la conegueu, Rihanna va néixer el 20 de febrer de 1988, és una cantant, empresària, dissenyadora de moda, actriu, model que va començar la seva carrera l’any 2003. Més tard, l’any 2017 va abandonar la música per centrar-se en si mateixa.

El mes de desembre passat, la cantant va contestar a alguns seguidors d’Instagram sobre els rumors de l’embaràs. Ho va fer a través d’un missatge directe en el que deia que “cadascú es fiqués al seu úter”, va assenyalar.

Al mes següent, un passeig pels carrers de Nova York ha sigut suficient per saber que Rihanna i A$AP rocky, la seva parella des de fa dos anys, seran pares del seu primer fill. S’han deixat fotografiar pels paparazzis amb intenció de fer pública la inesperada noticia. Encara que després de desvelar el seu secret ells no han dit res, una font molt propera a ella ha parlat i això és el que sabem: “Tenir un nadó és una cosa en què mai no es va centrar, però estar amb Rocky li va donar la idea. No podria estar més feliç i està molt emocionada de ser mare”.

Assabentar-nos d’això ens ha sorprès bastant, a part, creiem que fer una cançó que parli del seu fill o de la maternitat seria una bona manera de tornar a la música. Segur que serà un nadó molt bonic i esperem que tingui un estil com el dels seus pares.

Post de la revista people al seu Instagram

Clara Gallardo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: