Nelson Mandela

Avui us portem una cita del polític Nelson Mandela.

Nelson Mandela va néixer el 18 de juliol de 1918 i va morir el 5 de desembre de 2013, que va ser un advocat, activista… Però també va ser polític de la republicà de Sud-àfrica durant els anys 1994 i 1999.

Nelson va passar una època a la presó. Abans que estigués empresonat, va estar obligat a picar pedra per obtenir grava.

Etapa a la presó

Nelson Mandela va ser empresonat durant 27 anys, del 1963-1990. El pitjor va ser que va estar en unes condicions pèssimes. Va ser condemnat ja que va ser acusat de sabotatge al Govern, tenint en compte que en aquell temps consideraven la seva raça inferior, semblava impossible que es lliurés de la pena de mort, que és el que es demanava per ell. https://www.biografiasyvidas.com/biografia/m/mandela.htm

En aquesta frase ens vol dir que, encara que la cosa que volem fer sembli difícil, doncs que intentem fer-la. Aquesta frase també sorgeix del fet històric que va fer Nelson, ja que semblava impossible que una persona de color fos capaç d’arribar al poder, però finalment va ser possible.

Per a mi aquesta frase és molt bona, ja que et dona molta confiança, i a mes va acopmpanyada amb un exemple, fet que en altres cites no.

Arnau Romero i Jiahao Ye

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: